Workshop intuïtief samenspel op 8 maart

Zaterdag 8 maart organiseren pianiste Marie-Astird Vermaas en intuïtief violist/multi-instrumentalist Frank Jenniskens weer een workshop om vrijer te musiceren op de thuisbasis van Concert Service: Raadhuisplein 19A te Heeswijk-Dinther. We beginnen om 14:00 uur en gaan door tot 16:30 uur. Er is plaats voor ongeveer dertig deelnemers van beginners tot gevorderden. We zullen werken met de hele groep, combinaties van verschillende instrumenten én er is ruimte om voor 10 a 15 mensen individueel met hun vraag te werken.

Uitgangspunt bij deze workshop is plezier beleven aan beweging en klank. Samen met collega musicus Frank Jenniskens, die ook verschillende instrumenten zal meenemen, gaan we onderzoeken welke beweging voor jou werkt en welke klank daarvan het resultaat is.
Frank heeft zich na een klassieke opleiding (o.a. koordirectie) zich helemaal toegelegd op intuïtief musiceren. Ook brengt hij zijn kennis en ervaring met lichaams- en energetisch werken in.
Marie-Astrid is al jaren actief als piano-docente, begeleidster van zangers en instrumentalisten en koordirigente.  Haar specialiteit is ontspannen musiceren door je bewust te worden van je lichaam en hoe het beweegt.

Natuurlijk kun je je eigen instrument meenemen (Een piano hebben we al! 😉 ), daarnaast zullen we ook onze stem inzetten.

Voor wat betreft de muzikale invulling: die is aan jou. We kunnen werken aan een stuk waarmee je bezig bent, een vraag behandelen waar je een antwoord op zoekt, of een specifieke techniek oefenen met of zonder bladmuziek. Onze inspiratiebron voor deze workshop is de documentaire “Discovering Sound” over een masterclass die sterpianiste Maria João Pires heeft gegeven in haar artistiek centrum Belgais in Portugal. (zie ook de filmpjes op de Facebook tijdlijn).
De kosten voor deze workshop bedragen € 25,41 voor volwassenen en € 21,= voor kinderen en jongeren tot 21 jaar.
Om je aan te melden, kun je een bericht achterlaten in het commentaarveld hieronder. Geef daarin ook aan met welk stuk en/of welke vraag je aan de slag wilt.

Wil je vooraf overleggen, bel dan met Frank {06-29626132} of Marie-Astrid {06-45612800}

Meer info over werk en activiteiten begeiders: http://www.concert-service.nl/?p=952
of www.sound-heart.nl

We zien je graag op 8 maart, tot dan!