Workshop Intermedii per la Pellegrina tot nader order uitgesteld

Tot onze spijt maken wij bekend, dat de workshop en concerten rondom de Intermedii per la Pellegrina op 6 en 7 februari in kasteel Heeswijk niet kunnen doorgaan.

Zoals waarschijnlijk bekend waren we nog op zoek naar deelnemers voor essentiële plaatsen die ingevuld moesten worden om het project te kunnen laten doorgaan, met name de baspartij in het koor en enkele orkestpartijen.

Bovendien is door gewijzigd beleid op het kasteel de in de informatie beschreven opzet in het gehele kasteel gewijzigd naar alleen de Wapenzaal en het Koetshuis, en zouden ook de concerten op zondagmiddag naar de Wapenzaal worden verplaatst.

De directe aanleiding voor de annulering echter werd het bericht van docent Marco Vitale dat hij een eervolle uitnodiging van de universiteit van Warschau ontving om daar van 1 tot en met 8 februari masterclasses en concerten te komen geven. Wij willen mede gezien het bovenstaande hem die geweldige kans niet ontnemen.

Een andere docent vinden in dit late stadium is ondoenlijk en onwenselijk.

Dit alles heeft er nu dus helaas toe geleid, dat wij tot annulering moesten besluiten, in goed overleg met Dirkjan Horringa, Marco Vitale en Axel Wenstedt, mede-organisator namens kasteel Heeswijk.

Maar bij voldoende belangstelling willen we graag andere data en eventueel een andere locatie gaan zoeken en reserveren.

Laat ons dus vooral weten, of je daarin geïnteresseerd bent. Je kunt daarvoor een reactie plaatsen in het commentaarveld hieronder of een email sturen naar mazeinstra@gmail.com.