Muziek verbindt ons

Muziek verbindt ons

Alle activiteiten van Concert Service (pianoles, koordirectie, concerten, CD opnamen, workshops, coaching) zijn onder deze noemer te scharen. Verbinding creëren door muziek te maken is wat ons motiveert.

Iedereen beschikt over een uniek instrument: ons eigen lichaam en met name onze stem. Zingen is het begin van alle muzikaliteit en een levensnoodzaak! Met deze website willen wij je uitnodigen op een ontdekkingstocht naar de muzikaliteit die in ieder van ons zit.

Door muziek te maken presenteren we onszelf, we laten horen en zien wat ons beweegt. Tot welke verrassende ontdekkingen dit kan leiden, zien we in overvloed bij de diverse talentenjachten. Benieuwd geworden wat er bij jou te ontdekken valt? Klik op Muziekles en stel je vraag over pianospelen of over koorzang.

Een nieuwe website

Met deze website willen wij, Marie-Astrid en Peter Zeinstra, tonen wat onze drijfveren zijn en in welke richting wij Concert Service willen uitbouwen. Acht jaar geleden zijn we verhuisd naar Heeswijk-Dinther en inmiddels zijn we goed ingeburgerd in de gemeente Bernheze. Wij wonen in een inspirerende omgeving waar veel gebeurt op cultureel gebied. Met onze activiteiten willen wij daar een constructieve rol in spelen. Schrijf je nu voor onze nieuwsbrief om meer te leren over muziek en om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen! Ga het gesprek aan met gelijkgestemden, of zoek juist de discussie met andersdenkenden. Klik in het commentaarveld hieronder en deel jouw inzichten met ons, stel je vraag en laat ons weten waarnaar jij op zoek bent.

Laat een bericht achter