Open Dag Concert Service

Open Dag Concert Service

Open Dag Concert Service

Ben je op zoek naar een gitaar- of een pianodocent(e)? Of vind je zingen leuk en wil je de liedjes die je zingt kunnen spelen of zelfstandig de noten instuderen? Kom op zaterdag 9 november tussen 10.00 en 16.00 uur vrijblijvend kennismaken met gitaardocent Léon Hoeks en pianodocente Marie-Astrid Vermaas en profiteer van een onweerstaanbaar aanbod!

Ben je benieuwd wat dit aanbod inhoudt? Kom dan zeker langs, want hoe vroeger je beslist, hoe groter het voordeel.

Concert Service gaat samenwerken met Léon Hoeks muziek. Léon Hoeks is een begaafde gitaardocent en wil ook zijn lespraktijk uitbouwen in Heeswijk-Dinther en omgeving. Het is de bedoeling dat Léon één of meerdere dagdelen bij ons op het Raadhuisplein gitaarles komt geven. Daardoor kunnen wij drie soorten lesabonnementen aanbieden: pianoles, gitaarles of een snuffelabonnement.

Als je beide instrumenten leuk vindt maar nog geen keus kunt maken, biedt een snuffelabonnement uitkomst. Dit houdt in dat je eerst 4 gitaarlessen krijgt en vervolgens 4 pianolessen. Daarna maak je de keus met welk instrument je verder gaat.

Op de Open Dag zijn leerlingen van ons aanwezig en geven we demonstratielessen, maar de kern ligt in het elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.

Léon zal natuurlijk ook op de open dag aanwezig zijn en hij zal evenals Marie-Astrid korte proeflessen geven.

Wij zien jullie graag op zaterdag 9 november!

 

Open Dag Concert Service

Zaterdag 9 november 2013

10:00 – 16:00 uur

Raadhuisplein 19A

5473 GC Heeswijk-Dinther

Voor meer informatie bel: 0413-292074 of 06-26630372