Nieuws

Open Dag Concert Service

Ben je op zoek naar een gitaar- of een pianodocent(e)? Of vind je zingen leuk en wil je de liedjes die je zingt kunnen spelen of zelfstandig de noten instuderen? Kom op zaterdag 9 november tussen 10.00 en 16.00 uur vrijblijvend kennismaken met gitaardocent Léon Hoeks en pianodocente Marie-Astrid Zeinstra-Vermaas en profiteer van een onweerstaanbaar aanbod!

Ben je benieuwd wat dit aanbod inhoudt? Kom dan zeker langs, want hoe vroeger je beslist, hoe groter het voordeel.

Concert Service gaat samenwerken met Léon Hoeks muziek. Léon Hoeks is een begaafde gitaardocent en wil ook zijn lespraktijk uitbouwen in Heeswijk-Dinther en omgeving. Het is de bedoeling dat Léon één of meerdere dagdelen bij ons op het Raadhuisplein gitaarles komt geven. Daardoor kunnen wij drie soorten lesabonnementen aanbieden: pianoles, gitaarles of een snuffelabonnement.

Als je beide instrumenten leuk vindt maar nog geen keus kunt maken, biedt een snuffelabonnement uitkomst. Dit houdt in dat je eerst 4 gitaarlessen krijgt en vervolgens 4 pianolessen. Daarna maak je de keus met welk instrument je verder gaat.

Op de Open Dag zijn leerlingen van ons aanwezig en geven we demonstratielessen, maar de kern ligt in het elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.

Léon zal natuurlijk ook op de open dag aanwezig zijn en hij zal evenals Marie-Astrid korte proeflessen geven.

Wij zien jullie graag op zaterdag 9 november!

 

Open Dag Concert Service

Zaterdag 9 november 2013

10:00 – 16:00 uur

Raadhuisplein 19A

5473 GC Heeswijk-Dinther

Voor meer informatie bel: 0413-292074 of 06-26630372

 

Workshop intuïtief musiceren: een bijzondere beleving

Zoek jij ook naar een manier om vrij te spelen? Wil jij je gevoelens verklanken en daarmee laten horen wie jij bent? Dan hebben wij iets bijzonders voor je: een workshop ‘Intuïtief Musiceren’.

Op zaterdag 15 juni organiseren wij (Frank Jenniskens van Sound-Heart en Marie-Astrid Zeinstra-Vermaas van Concert Service) deze workshop, die bij Marie-Astrid thuis zal plaatsvinden. De workshop begint om 11.00 uur en zal tot ongeveer 12.30 uur duren.

In de workshop gebruiken we verschillende instrumenten: onze stem, piano, ritme-instrumenten, klankschalen, fluiten of het instrument dat jij bespeelt. Uitgangspunt is ontspannen muziek maken in een huiselijke en vertrouwde omgeving. Frank Jenniskens is al meer dan 35 jaar intuïtief musicus en heeft ruime ervaring in het overdragen van de kunst hiervan op zowel beginners als gevorderden op muziekgebied.

Wil je dit bijzondere evenement meemaken? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief Concert Service Themes. De eerste twintig inschrijvers krijgen de workshop gratis aangeboden! Zij ontvangen hierover voor donderdag 13 juni bericht.
Meer informatie over intuïtief musiceren vind je op onze Workshops pagina.

 

KLANKLIGCONCERT IN STUDENTENKAPEL

Op zaterdagavond 15 juni zal er in de Eindhovense Studentenkapel, Kanaalstraat 6 in Eindhoven een uniek klankligconcert verzorgd worden door Dennis Michielsen (didgeridoo’s), Lerant (multi-instrumentalist) en Frank Jenniskens (alt-viool, Native American-fluiten en stem). De klanken van instrumenten uit diverse tradities van over de hele wereld nemen je mee in een klankreis en brengen mensen vaak in diepe ontspanning. Paul Vrenken, natuurgeneeskundig massage-therapeut uit Veldhoven (www.triskal.nl), zal voor een fysieke warming-up zorgen.

Initiatief voor het optreden komt van Frank Jenniskens, die 25 jaar geleden afstudeerde aan de faculteit technische bedrijfskunde van de TU/e. Begin 2000 doceerde hij 7 jaar lang aan diezelfde faculteit. In zijn studententijd was hij ook oprichter/dirigent van het koor van het Eindhovens Studenten Muziekgezelschap. In de afgelopen 25 jaar heeft hij zich ontwikkeld tot uitvoerend, intuïtief musicus en professioneel klankwerker onder de naam “Sound-Heart/Aubade bij u Thuis”.

De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.30. Deelnemers dienen zelf een matje, slaapzak/dekentje en/of kussentje mee te brengen. De entree bedraagt € 15 voor volwassenen en € 7,50 voor jongeren tot 18 en studenten. Aanmelden is noodzakelijk en kan via Marie-Astrid Zeinstra-Vermaas van Concert-Service via 0413-292074 of via info@concert-service.nl.

Er is ook een facebookpagina: “Klankligconcert in Eindhovense Studentenkapel”.

Laat een bericht achter