Concerten

Concerten
Er gaat niets boven de ervaring van een live concert: het rechtstreekse contact tussen uitvoerenden en luisteraars geeft een extra dimensie aan de beleving van de muziek. Logisch dus, dat veel mensen bij bijzondere gelegenheden de muziek “aan den lijve” (=live) willen ervaren. Soms hebben we ook de behoefte om alledaagse rituelen een bijzonder tintje te geven. In beide situaties kunt u bij Concert Service terecht voor een advies op maat.

Ons advies op maat is ook echt op maat: de juiste muziek voor de gelegenheid (concert op maat), de juiste toon voor de sfeer die u voor ogen hebt (lunchconcerten, sfeermuziek). Ook denken wij graag met u mee over specifieke vragen, zoals passende muziek bij productpresentaties, exposities, openingsbijeenkomsten, maar ook verjaardagen en afscheidsrecepties. Klik hier voor meer achtergrondinformatie over ons.

In het verleden heeft Concert Service onder andere concerten verzorgd ten behoeve van de restauratie van de St. Servatiuskerk te Dinther, achtergrondmuziek bij bedrijfsjubilea en kerkelijke vieringen van huwelijksjubilea, verjaardagen, bijeenkomsten rondom Kerstmis, herdenkingsconcerten rond Dodenherdenking en Allerzielen. Van verschillende uitvoeringen hebben wij in eigen beheer CD-opnamen gemaakt. Klik hier voor meer informatie.

Als u een vrijblijvende afspraak wilt, kunt u ons uiteraard bellen op 0413-292074 of 06-45612800 of mailen. Wij kijken ernaar uit met u kennis te komen maken!

Laat een bericht achter