CD-Opnamen op maat

CD-Opnamen

Of het nu gaat om een promotie CD, een huwelijksmis, een uitvaart, concert van een koor, ensemble of een workshop, Concert Service heeft de expertise in huis om hoogwaardige audio opnamen hiervan te verzorgen. Wij besteden veel aandacht aan de akoestiek van de opnameruimte en dan met name aan de verhouding tussen directe en indirecte reflecties van het geluid. Onze opnames worden direct digitaal opgenomen met hoogwaardige microfoons. Bij alle opnames wordt van te voren bepaald waar de microfoons het beste akoestisch opgesteld kunnen worden zodat het al bij de ruwe opnames zeer goed klinkt. Wij letten op ruimtelijkheid, diepte, gebalanceerde plaatsing van stemmen en instrumenten én het oplossend vermogen van de opname.

Het tweede stadium bestaat uit het digitaal editen van het ruwe materiaal. Hierbij wordt eerst geanalyseerd welke delen digitaal geknipt, versterkt of gefiltered moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Concert Service streeft er naar om de ruwe opname zo goed mogelijk te digitaliseren en zodoende het editen te minimaliseren. Hiermee doen wij recht aan de bedoelde klankkleur.

De derde stap is de aanvraag van een BUMA/STEMRA nummer. Na het verkrijgen van dit nummer kan de productie van audio CD’s beginnen. Concert Service ontwerpt ook labels die op de CD “gebrand” worden via LightScribe techniek. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige audio CD-opnamen? Bel ons op 0413-292074 of mail ons voor meer informatie.

Laat een bericht achter