Uitvaart

Uitvaart op maat
Het laatste afscheid, de laatste mogelijkheid om recht te doen aan het leven van een dierbare: we willen er alle mogelijke zorg aan besteden. Dat is het uitgangspunt van waaruit wij met u vertrekken. Met respect voor uw dierbare, diens leven en overtuigingen, maar evenzeer voor uw gevoelens gaan wij samen met u op zoek naar de passende muziek bij het afscheid. Wij kunnen een breed scala aan mogelijkheden bieden in diverse bezettingen, variërend van een klassieke requiemmis (gregoriaans, Mozart, Fauré) tot en met hedendaagse componisten als Arvo Pärt of Alan Parsons.

Concert Service heeft een brede ervaring, zowel in het verzorgen van religieuze vieringen als plechtigheden bij een crematie of begrafenis. Wij staan open voor iedere gezindte. Bel ons op 0413-292074 of 06-45612800 of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

Muzikale biografie
Een bijzondere vormgeving van het afscheid is de muzikale biografie. Nu steeds minder mensen voor een religieuze invulling kiezen voor hun uitvaart, biedt de muzikale biografie de mogelijkheid om door de muziekkeuze de levensloop te schetsen. Deze kan natuurlijk bestaan uit de favoriete muziek, maar ook uit stukken die een bepaalde periode van het leven toonzetten. Wij staan u graag terzijde met het zoeken naar passende muziek. Naast de muzikale invulling van de dienst, kunnen wij ook hoogwaardige CD-opnamen van de plechtigheid verzorgen. Uit ervaring weten wij, dat dit een troostgevende herinnering is die kan helpen bij het verwerken. Klik hier voor meer informatie over onze CD-opnamen.

Laat een bericht achter