Klankligconcert in Studentenkapel

KLANKLIGCONCERT IN STUDENTENKAPEL

Op zaterdagavond 15 juni zal er in de Eindhovense Studentenkapel, Kanaalstraat 6 in Eindhoven een uniek klankligconcert verzorgd worden door Dennis Michielsen (didgeridoo’s), Lerant (multi-instrumentalist) en Frank Jenniskens (alt-viool, Native American-fluiten en stem). De klanken van instrumenten uit diverse tradities van over de hele wereld nemen je mee in een klankreis en brengen mensen vaak in diepe ontspanning. Paul Vrenken, natuurgeneeskundig massage-therapeut uit Veldhoven (www.triskal.nl), zal voor een fysieke warming-up zorgen.

Initiatief voor het optreden komt van Frank Jenniskens, die 25 jaar geleden afstudeerde aan de faculteit technische bedrijfskunde van de TU/e. Begin 2000 doceerde hij 7 jaar lang aan diezelfde faculteit. In zijn studententijd was hij ook oprichter/dirigent van het koor van het Eindhovens Studenten Muziekgezelschap. In de afgelopen 25 jaar heeft hij zich ontwikkeld tot uitvoerend, intuïtief musicus en professioneel klankwerker onder de naam “Sound-Heart/Aubade bij u Thuis”.

De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.30. Deelnemers dienen zelf een matje, slaapzak/dekentje en/of kussentje mee te brengen. De entree bedraagt € 15 voor volwassenen en € 7,50 voor jongeren tot 18 en studenten. Aanmelden is noodzakelijk en kan via Marie-Astrid Vermaas van Concert-Service via 0413-292074 of via info@concert-service.nl.

Er is ook een facebookpagina: “Klankligconcert in Eindhovense Studentenkapel”.