CD-opnamen en oefen CD’s

CD-opnamen en oefen CD’s
Veel koren koesteren de wens om een eigen audio CD te maken, bijvoorbeeld bij speciale gelegenheden als een jubileum of een bijzonder concert. Concert Service biedt deze service aan en heeft een unieke combinatie van muzikale en technische kennis in huis om zelfs al tijdens het repetitieproces opnames van uw koor te maken tegen een redelijke prijs. Bij een CD-opname komt veel kijken aan organisatie, techniek en last but not least aan planning. De meeste koren nemen terecht een lange voorbereidingsperiode om een definitieve opname te maken en beslissen afhankelijk van het resultaat of de CD uitgebracht zal worden of alleen voor eigen kring bestemd is. De dirigent heeft daarin een belangrijke stem. Kortom: de weg van plannen naar eindresultaat is onzeker en lang. Dat is jammer, want de huidige techniek biedt mogelijkheden om al veel eerder beslismomenten te bepalen. Aan de hand van proefopnames kunt u keuzes maken over bezetting, opstelling, akoestiek enzovoort, nog afgezien van het leereffect van het beluisteren an sich. Marie-Astrid Zeinstra-Vermaas begeleid dirigent en koor ieder naar een resultaat dat aan de verwachtingen beantwoordt. Ik kom graag vrijblijvend met u en uw koor kennismaken. Klik hier voor meer informatie over CD-opnames. Informeer ook naar onze oefen CD’s: alle koorpartijen op een apart kanaal ingezongen boven een volledige opname, het ideale hulpmiddel om koorleden te trainen zelfstandig hun partij te zingen!

2 comments to CD-opnamen en oefen CD’s

 • Reinoud G. Egberts  zegt:

  L.S.,

  wilt u mij informeren over de kosten voor het maken van een oefen CD?
  Het gaat om plm. 40 ex. met de volgende werken:
  Orlando Gibbons (Almigthy and everlasting), Thomas Weelkes (O, how amiable) en William Byrd (Magnificat & Nunc Dimitis uit decond Service).
  mvrgr,
  Reinoud G. Egberts

  • Marie-Astrid Zeinstra  zegt:

   Geachte heer Egberts,

   Hartelijk dank voor uw informatieverzoek over onze oefen CD’s. Omdat wij maatwerk leveren en de prijs afhankelijk is van uw wensen, willen wij graag op korte termijn een vrijblijvende afspraak met u maken om het geheel door te spreken. Daarna kunnen wij u een passende offerte doen.

   Met vriendelijke groet,

   Marie-Astrid Zeinstra
   Concert Service
   http://www.concert-service.nl
   Tel: 0413-292074
   M: 06-45612800

Laat een bericht achter