Pianoles voor volwassenen

Pianoles voor volwassenen

Hebt u altijd al piano willen leren spelen of heeft u al eerder les gehad en wilt u het weer gaan ophalen omdat u het spelen mist? Gewoon voor uw ontspanning geef ik pianoles aan mensen zoals u:

 • Hoogopgeleide, hoogsensitieve en drukbezette professionals die een half uurtje per dag voor zichzelf willen
 • Moeders met opgroeiende kinderen en een druk gezinsleven
 • Vijftigplussers die eindelijk eens aan hun  “bucket list” willen toekomen nu ze er nog energie voor hebben

Op welk niveau u speelt maakt mij niet uit, beginners tot en met gevorderden zijn welkom. Het gaat uiteindelijk om het plezier dat u eraan beleeft. Los van pedagogisch en didactisch verantwoorde studiemethoden vind ik het belangrijk dat pianospelen vooral leuk voor u is. Veel mensen kunnen hun ei kwijt in het spelen. Schrijf vrijblijvend in op Concert Service Themes, onze tweewekelijkse online uitgave en ontvang een handig stappenplan dat u helpt snel en goed nieuwe stukken in te studeren. En wilt u liever meteen kennismaken, bel ons op of laat een reactie achter in het commentaarveld hieronder.

2 comments to Pianoles voor volwassenen

 • Marja Baeten  zegt:

  Ik ben een beginner, maar herken mij in uw aanpak. Ik wil beter leren spelen omdat het zo ontspannend is. Wat kan ik van Concert Service Themes verwachten?

  Ik hoop van u te horen,

  Marja Baeten

  • Marie-Astrid Zeinstra  zegt:

   Hallo Marja,
   Dank je wel voor je reactie. Fijn om te horen dat mijn aanpak je aanspreekt. Voor ontspannen spelen ben je bij mij helemaal aan het juiste adres! Concert Service Themes is een gratis abonnement op mijn tweewekelijkse blog, waarin ik speel- en studietips geef en algemene informatie over allerlei muzikale onderwerpen, die je helpen efficiënt te studeren. Ook kun je reageren en / of vragen stellen.

Laat een bericht achter