Contact

Contactgegevens

Concert Service
Raadhuisplein 19A
5473 GC Heeswijk-Dinther
Telefoon: 0413-292074
Mobiel: 06-45612800
Algemeen e-mail adres: info@concert-service.nl
Voor vragen over onze online pianolessen en over onze webshop kunt u ons bellen op één van bovenstaande telefoonnummers of u kunt e-mailen naar: thepianotouch@gmail.com
KvK nummer: 17094679
BTW nummer: NL141098855.B.01

8 comments to Contact

 • Iris Crombeen  zegt:

  Hoi Marie-Astrid, ik kan je niet echt helpen met de promotie, maar ik zou wel graag eens met je overleggen of je een muziekaanbod zou hebben voor onze zoon van vijf. Wij hebben zelf geen muzikale ‘opvoeding’ gehad en gunnen hem dat wel. Wij komen uit de regio Den Bosch.

 • TON Abels  zegt:

  Marie_Astrid, voor koor Viva la Musica uit uden ben ik op zoek naar een coach voor de stemvorming. We zouden elke week een les, per stemgroep, willen aanbieden aan onze leden.Vaste prik; elke maandagavond tussen 19.15 en 20.15 uur.

  Kun je ons helpen.??

  Ik hoor t graag, dankjewel,

  Vriendelijke groeten, mevr TON Abels

  • Marie-Astrid Zeinstra  zegt:

   Beste Ton,

   Hartelijk dank voor jouw vraag en wat een goed initiatief om dit aan jullie koorleden aan te bieden. Ik heb enkele vragen: zou het tijdstip ook iets vroeger kunnen? Om 20.00 uur heb ik repetitie in Son en Breugel, dus ik kan tot ongeveer 19.30 uur. Is van half zeven tot half acht voor jullie een haalbaar alternatief? En de tweede vraag: waar hebben de koorleden het meest behoefte aan? Denk daarbij aan ademtechniek, resonans, registerovergangen, vergroten van de stemomvang enzovoort.

   Ik hoor graag van jullie!

   Met een hartelijke muzikale groet,
   Marie-Astrid Zeinstra

 • joke horsman  zegt:

  beste lezer, ik ben op zoek naar een oefen cd, van de sopraan partij van de petite messe solennelle van rosini, ik zit niet op een koor, heb het stuk vroeger wel op een koor gezongen. Wil thuis de party weer een beetje oefenen. mogelijk kunt u mij helpen of verwijzen naar iemand waar ik deze cd kan beluisteren of kopen. hartelijk dank, Joke Horsman

 • Stephany Gerrits  zegt:

  Hoi,

  Ik heb me net ingeschreven voor de nieuwsbrief Concert Service Themes. Ik heb echter geen bevestigingsmail ontvangen, ook niet in mijn spambox. Ik zou graag nog kans maken om gratis deel te nemen aan de workshop Intuïtief Musiceren.

  Ik hoor graag van u,

  Groetjes Stephany Gerrits

  • Marie-Astrid Zeinstra  zegt:

   Hallo Stephany,
   Leuk dat je je hebt aangemeld en je bent van harte welkom bij de workshop! Soms laat de bevestigingsmail wat langer op zich wachten, maar ik zie dat je inschrijving inmiddels bevestigd is. Tot zaterdag!
   Een hartelijke, muzikale groet.

 • Frank Jenniskens  zegt:

  Hoi Marie-Astrid, wilde in een mailing mensen uit mijn netwerk doorverwijzen naar jouw website om zich aan te melden voor het klankligconcert en eventueel de workshop. Kan concert en workshop niet snel vinden. Is daar nog iets aan te doen?
  Zou erg leuk zijn.

  Alvast dank, Frank

  • Marie-Astrid Zeinstra  zegt:

   Dat is een hele goede, Frank. Morgenochtend ga ik er meteen werk van maken!

Laat een bericht achter